Registerutdrag

Här kan du beställa utdrag av personuppgifter som vi har sparade om dig.

När du har beställt ett registerutdrag skickas informationen med brev till din folkbokföringsadress. Om du har en digital brevlåda via Kivra skickar vi registerutdraget dit. På grund av säkerhetsskäl skickar vi aldrig den här typen av information via vanlig e-post. Det kan ta upp till 30 dagar innan registerutdraget når din brevlåda.

I vår integritetspolicy kan du läsa mer om hur vi behandlar data och personuppgifter.

Har du några frågor kring beställningen av registerutdrag eller frågor kopplade till hur vi behandlar dina personuppgifter är du varmt välkommen att höra av dig till oss på hej@vimla.se

Vilka uppgifter vill du ta del av?

Detaljer

När du skrivit under din begäran och identifierat dig själv med din e-legitimation, kommer vi att behandla densamma. Om du inte kan skriva under med e-legitimation kommer du behöva styrka din identitet på annat vis. I samband med vår behandling av din begäran kan vi behöva kompletterande information från dig. Vi kommer i så fall kontakta dig via den e-mail adress, eller alternativa kontaktväg, som du angivit. Vårt svar på din begäran kan du normalt förvänta dig att få inom 1 månad.